Flori quilling


Tot flori, tot pentru martisoare ... e drept ca se pot face si alte modele gen animalute, dar inca nu m-am saturat de floricele.
Mai multe despre quilling si modelele de baza pentru aceasta arta, puteti gasi aici: http://www.origami-resource-center.com/quilling.html

Comentarii

  1. Superbe! Sti cumva in Bucuresti de unde pot sa cumpar ustensile pentru quilling? In afara de Casa Retro...

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc. Eu sunt din Cluj si nu stiu magazinele din Bucuresti asa ca nu te pot ajuta referitor la ustensilele pentru quilling.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cridiana am si eu o intrebare.daca tot esti din cluj mi-ai putea spune de unde as putea achizitiona ustenstile pentru quilling?multumesc
    Lucrarile tale sunt superbe le ador...

    RăspundețiȘtergere
  4. In Cluj se gasesc unelte de quilling la IPB (in Polus sau langa Kaufland-ul din Manastur). Ai putea sa incerci si la Sooters (vis-a-vis de Sora) dar nu sunt sigura.

    RăspundețiȘtergere
  5. Iti multumesc foarte mult.si mai am o intrebare.pentru fasiile de quilling sunt mai bune cele de 5 mm sau de 3 mm latime?

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu placere.
    Referitor la fasiile de hartie, depinde de model si de marime. Eu iti recomand sa folosesti fasii de 5 mm - aceasta e marimea cu care lucrez si eu de cele mai multe ori.

    RăspundețiȘtergere
  7. Iti multumesc inca o data de sfaturi.Si iti urez in continuare sa ai multa imaginatie si indemanare ca sa faci lucrari deosebite ca cele de pana acuma.Si un 1 martie fericit.

    RăspundețiȘtergere
  8. unde gasesc tutorialele??

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare